duminică, septembrie 12

T-SHIRTS by Stephan Pelger




Azi mi-am propus sa va vorbesc despre colectia
T-shirts by Stephan Pelger,tricourile cu mesaje destepte .












E imposibil sa iasa din moda... practic e un tricou simplu caruia el ii aplica un print deosebit. Un tricou simplu, din bumbac 100% cu imprimeu inspirat din domeniul fashion .
Personal il accesorizez cu o fusta drapata si niste pantofi stiletto . Ador combinatia !

"God is in details" , "Please recycle couture" , "Shopping cum laude" , "I am not a model,but thanks for asking" , "Don't rePLACE me...I am unique" , "Big queen" , "This is not a little black dress" , "BLOW …is looking for a JOB " , "DANDRUFF a must have" , "CoCo's Clan" sunt doar o parte din mesajele extrem de haioase ce le veti gasi pe tricouri.


Stephan Pelger : "Un mix de branduri no name cu branduri foarte scumpe poate fi foarte original si-i poate sublinia personalitatea femeii puternice."

Cine este Stephan Pelger ?

Stephan Pelger este unul dintre cei mai tineri designeri de origine germana,nascut fiind in Brasov,ce a ales sa isi dezvolte talentul in tara in care se simte cu adevarat "acasa": Romania.
A avut posibilitatea de a se instrui asa cum orice tanar care viseaza sa devina designer as dori sa o faca: a studiat timp de 3 ani grafica, design si pictura la Modeschule der Stadt Wien. A imbinat dezvoltarea artistica complexa cu instruirea in chestiuni pragmatice, atat de necesare unui creator de moda aflat la inceput de drum. Schitelor, crochiurilor si exercitilor de forma si culoare li s-au adaugat studiile despre marketing lansarea unui produs, tipare si piata confectiilor.
Dupa terminarea ei a inceput sa lucreze pentru designeri precum Shella Kann, Missoni sau Di Vercallo. A creat si o colectie pret-a-porter casual-sic pentru Sisley si Benneton Dar se pare ca pana la urma tot in Romania se simte cel mai bine, asa ca a revenit aici si si-a deschis un atelier - „One step forward – Stephan Pelger”. La aceasta firma este co-actionar, alaturi de cativa prieteni.

Din mana lui ies haine cu taieturi clare, in combinatii originale si accente romantice realizate din materiale inovative. Se adreseaza femeii urbane care nu vrea sa se piarda in cenusiul strazilor ci sa isi exprime personalitatea prin haine cu atitudine.
Stephan marturiseste ca petrece foarte mult timp pentru realizarea unei colectii fiindca tinta sa este perfectiunea in detaliu. La fel de importante i se par si restul elementelor care ajuta la prezentarea unei colectii: muzica, decorul, accesoriile. Totul trebuie sa fie pe masura tinutelor si mai ales pe masura standardelor inalte pe care si le autoimpune.
Ca sursa de inspiratie Stephan o recunoaste pe Coco Chanel, o personalitate puternica, magnetica, sub vraja careia declara ca se afla.

Creatiile lui Stephan Pelger pot fi vazut la showroom-ul situat pe strada Constantin Kiritescu nr.26, ap.1.,Bucuresti.

Voua care model va place ?












Niciun comentariu: