marți, aprilie 13

10 piese-cheie ale sezonului

Iata ca revin dupa o pauza cu cele mai hot piese ale noului sezon .E deja putin mai cald,e deja vremea sa aerisim garderoba si sa dam unda verde celor mai atragatoare piese-cheie ale sezonului mult asteptat.

SALOPETA WORKER – ei bine,da.salopeta worker a (re)devenit un must have pe care nu il putem ignora.O puteti purta cu sandale cu talpa din pluta ,sau de ce nu cu o pereche de pantofi cu toc extrem de eleganti .E valabil si in timpul zilei ,pentru a sparge tiparele clasice.

ESARFA – pe cap,sub forma de turban ,sau pur si simplu ca accesoriu pentru o coada de cal rebela,fie ea din cea mai fina dantela sau din matase lejera multicolora.Pe langa eleganta couture e imposibil sa nu fii remarcata .Incearca si tu la urmatorul eveniment la care vei participa .

TOTAL LOOK : PRINTS – fara frica, fa un mix de imprimeuri .Nu te rezuma la printurile inflorate,mergi mai departe catre cele tribale si de ce nu digitale. Vei crea din tine o adevarata opera de arta !

BLUZA INNODATA – bluzele innodate au pus podiumurile pe repede-start.Au fost nelipsite ,indiferent de textura : piele,matase,bumbac sau voal.Un artificiu atat de simplu ,insa atat de stylish,te scoate din anonimat .

SOMETHING (G)OLD – auriul inlocuieste-l fara regrete cu aramiul,doar ca este mai putin opulent.Deci ,o rochie aurie trebuie sa isi faca loc in garderoba ta.Astfel iti poti arata silueta perfecta intr-o rochie atat de sexy si de glamour.

COSUL DIN PAI – new entry in lumea modei ,cosul din pai este permis nu numai la plaja.Accesorizeaza o rochie de cocktail cu un cos de paie. Pe langa faptul ca vei naste discutii,garantat tu esti cea care straluceste .

ROCHIA DIN DANTELA – o piesa ce seduce negresit toate generatiile de femei ,pentru ca sunt incredibile.Scurta,lunga sau extrem de transparenta poart-o cu incredere ! Fii wow !

CAMASA DIN DENIM – nu e deloc so passe,cu mai degreaba reloaded.Este piesa de maxim succes a sezonului .Atentie insa la coafura cand porti o astfel de tinuta cowboy girl :trebuie sa fie rebela ,dar sexy .

SORTUL DIN PIELE – daca vrei un stil relaxat opteaza pentru un sort din piele .Daca vrei sa fii si mai stylish combina-l cu o camasa din matase si o pereche de botine cu tocul inalt.Insa fara geaca de piele in aceasta combinatie,Va fi much too much !

SANDALELE PLATE – da,ai in sfarsit confort daca te gandesti sa alegi o pereche de sandale plate,dar sexy .Incearca rochii din datela sau matase cu o astfel de pereche de sandale si o sa vei ca arata atat de delicat si elegant pe glezna ta .

Inceput de vara colorat,viu si plin de energie !

Niciun comentariu: