miercuri, martie 24

”Nu mai intri la apa ” cu cizmele de ...ploaie !











Cizmele de ploaie, denumite Wellingtons sau Wellies, sunt foarte in trend in acest an. Cum sa nu te tenteze o astfel de pereche, mai ales daca asta inseamna ca nu iti vei strica pantofii buni prin noroi si ca dureaza doar 3 minute sa indepartezi mizeria de pe cizmele de cauciuc?

Desi in magazinele noastre nu se prea gasesc,in variante interesante,exista foarte multe magazine online care livreaza cizmele in Romania, contra unei sume minime. Daca intr-un magazin din Bucuresti o astfel de pereche de cizme poate ajunge la 200 RON, pe internet le vei gasi la preturi mult mai mici, ca sa nu mai spun ca varietatea de culori si imprimeuri este mult mai mare.

Sa porti aceste cizme de cauciuc si sa fii imbracata frumos nu este un oximoron. Ideea este ca, atunci cand porti cizme colorate sau cu desene si imprimeuri, restul tinutei sa fie simpla si casual.

In orice caz, nici prin cap sa nu-ti treaca sa asortezi cizme colorate cu buline sau cu dungi multicolore cu un costum business. Poti gasi o pereche draguta de jeansi sau o fusta (mai subtire), lunga pana la genunchi sau pana la jumatatea pulpei. Daca vrei sa obtii un look mai profesional dar simti nevoia unei perechi practice de wellies, cumpara niste cizme cu carouri ecosez in culori inchise sau a caror jumatate superioara sa imite tweedul. Poti purta pantalonii bagati in cizme (daca au carambul mai larg) sau ii poti rasuci, pentru a le face mansete false care sa se opreasca pe carambul cizmei. Tocmai pentru ca sunt atat de trendy, este posibil ca peste un an sa fie deja demodate.

Nu poti sa le rezisti !




Niciun comentariu: