duminică, august 29

Forever Living Products - Aloe Vera „o farmacie într-o plantă” …Din experienta mea si a celor din jur ce mi-au impartasit din experienta lor,vreau sa va fac cunoscut fenomenul Aloe Vera.Nu e o noutate ca inca din cele mai vechi timpuri era considerata o minune de planta,cu beneficii imediate.Avem acum insa,psibilitatea de a o gasi in stare pura,fara conservanti si in cel mai "safe" mod de prelucrare,prin FLP.Dana Sota,expert in beauty,un exemplu viu de frumusete debordanta,imi declara nu demult ca e planta ei favorita,iar eu o sustin vehement,pentru ca are toate motivele sa fie Aloe addict.

De peste 30 de ani, Forever Living Products şi-a dedicat întreaga activitate identificării şi prezentării celor mai valoroase resurse de sănătate şi frumuseţe oferite de natură. Prin gama de băuturi nutritive pe bază de Aloe vera, produsele pentru îngrijirea pielii şi produsele cosmetice, organismul beneficiază din plin de remarcabilele proprietăţi ale gelului de aloe. Dacă adăugăm linia completă de suplimente alimentare şi produse apicole, vom obţine o gamă completă de produse naturale destinate sănătăţii şi înfrumuseţării. Produsele din gama pentru îngrijirea pielii poartă sigla Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, instituţie abilitată să certifice calitatea produselor pe bază de Aloe vera.

Produsele mele favorite :

Aloe Vera Gel - Ingredientul principal al acestui produs este reprezentat de gelul proaspăt din frunza de Aloe vera, ce constituie un supliment inegalabil al unei diete sănătoase.Se consuma zilnic,pentru a îmbunătăţi digestia şi absorbţia substanţelor nutritive, pentru a spori cantităţile de vitamine, minerale şi aminoacizi prezente în dieta,Este recomandat in cure de 3 luni in cazurile cele mai grave de boli avand efecte imediate.Personal fac o cura cu Aloe Vera Gel si efectele sunt mai mult decat vizibile: pe langa faptul ca tonusul este inzecit redobandit,tenul si intreaga suprafata a pielii este puternic regenerata,avand chiar efect detoxifiant.Starea de sanatate este vizibil imbunatatita pe zi ce trece. Il iau in combinatie cu Forever Fields of Green - vitamine,minerale,enzime,aminoacizi,antioxidanti,hrana verde cum imi place mie sa le spun .

Aloe Vera Lips with Jojoba pe langa faptul ca e cel mai performant produs de pe piaţă pentru îngrijirea buzelor indiferent de anotimp,este util si in cazul oricarei mici inflamatii la nivel cutanat . Imi e nelipsit !

Forever Bright Toothgel - Pastă de dinţi ce o folosesc de mai bine de 5 ani , pe bază de gel de Aloe vera stabilizat şi propolis, într-o formulă non-abrazivă. Nu conţine fluor iar albirea e de durata.

Aloe Activator - Prospetimea tenului si efectul de wow,se pare ca echivaleaza cu o carte de vizita bine definita . Il folosesc ca si agent de curăţare şi hidratare ce conţine gel stabilizat de Aloe vera şi alantoină.

Aloe Exfoliating Cleanser Fleur de Jouvence - emulsie demachianta,hipoalergenica,cu un PH echilibrat.

Aloe First - Spray pe bază de Aloe vera - pentru ten ca si lotiune tonica iar pentrupentru calmarea iritaţiilor şi cicatrizarea leziunilor cutanate minore e ideal . Posedă pH echilibrat şi este uşor de aplicat.Eu detin o piele sensibila si chiar imi este de-un real ajutor.

Aloe Propolis Creme - cremă ce îmbină calităţile gelului de Aloe vera cu propolisul, asigurând catifelarea pielii.

Puteti accesa www.foreverliving.com pentru detalii si daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau de ajutor in a comanda produsele dorite,astept intrebarile voastre .

Niciun comentariu: