miercuri, iunie 20

Dappergents.ro sau Cavalerii Apocalipsei Modei

Un Alex, alt Alex, inca un Alex. Si primul secret pe care vi-l spun e ca sunt impecabili.
De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, as inventa din nou cuvantul asta si, in dictionarul explicativ as trece in dreptul lui, numele lor. Cei trei crai care nu sunt de la rasarit, au facut sa rasara si-ntr-o Romanie usor atinsa de snobism (a se citi kitsch), bunul-gust, militand zilnic, aproape involuntar, pentru stima de sine, increderea de sine si… iubirea de sine.

Ei cica-ar fi naivi, insa eu ii numesc barbatii-momentului. Barbatii care stiu ca aici-acum conteaza, care stiu ca trecutul trebuie sters de praf si imprumutat cu demnitatea celor ce nu mai sunt dar au scris istorie in eleganta si arta stilului, care stiu ca viitorul nu poarta costum doar ca asa cere dress code-ul de pe o oarecare invitatie.
Si cum fotografia e temelie intre generatii trecute, prezente si viitoare, si-au luat un fotograf calibrat in simplitate, un Florin, care-i infloreste indiferent de anotimp, si prin obiectiv le contureaza finetea si explozia ce sta in spatele cuvintelor lor.

In final, cei 3 sunt 4, si ii declar cei 4 Cavaleri ai Apocalipsei Modei.
Si cavalerii, caci asa le sta bine, sunt preschimbarea absoluta a baiatului, in BARBAT.

Unul ne spune ca stie ca nu haina il face pe om, dar spune o poveste importanta despre cel ce o poarta, altul spune ca ii place sa aduca ceva nou atunci cand vine vorba de o tinuta si atunci cand ofera sfaturi celor din jur, iar ultimul dar nu cel din urma, se lasa greu convins sa-si dezvalie secretul si anume: creativitatea, caracteristica ce-l face sa fie memorabil atunci cand poarta haina ce il defineste.


Sunt educati, destepti, grozav de inspirati, mustesc a simplitate si personalitate educate nu doar 7 ani, ci pe termen lung. (Si probabil acum era timpul ca o femeie sa scrie despre ei. Asa.)
Au o Academie de Stil pentru barbati, doi dintre ei si, cu o incredere covarsitoare cred ca pot schimba viziunea barbatului in Romania prin stilul si atitudinea corespunzatoare. Sunt implicati si poate asta le e motorul cel mai turat cu putinta, in momentul prezent al vietii lor. 
Domnilor, ii gasiti la ACADEMIA DE STIL, iar doamnelor, de e cazul, sau de vreti sa daruiti un cadou de pret barbatului din viata voastra, oferiti-le un drum catre… viitor, respectiv catre academie.
Dichisitii, sau dappergents.ro (pe Facebook), au vrut sa faca ceva pentru barbatii din Romania si cred cu tarie ca le-a iesit si-o sa prinda zbor inalt, proiectul/proiectele lor.
Printre rost de anotimpuri, domnii isi fac timp sa va povesteasca intr-un stil modern, insa desuet cand e cazul, despre bretele, pantaloni din bumbac colorati, pantaloni clasici, butoni metalici, sacoul semicaptusit, cardigan, cravatele de matase, cravatele din lana, de sosetele colorate, sosetele din lana, tenisi, ghete, pantofi, puloverul croit pe gat, basca, fular, trench coat-ul, camasa ori papioane.
La intrebarea "Cine mai poarta papioane? Ce va inspira papioanele colorate? " adresata de "un Alex", am raspuns prompta: "Un papion colorat=un barbat liber si fericit". A urmat intrebarea: "Un papion negru? ", al carui raspuns e detasat si un raspuns din fiecare barbat in parte: "Un papion negru=un barbat liber, fericit, iubit. Caci eleganta face din non-culoare, culoarea cea mai frumoasa a sigurantei de sine. "La dulce revedere… cum spun insasi ei, Cavalerii Apocalipsei Modei.

Ii gasiti cu un click pe www.dappergents.ro!


Niciun comentariu: