joi, februarie 7

Barbatul 2012-2013



.



Drăgan. Alexandru Drăgan


Toamna sau iarna era parca, nici nu mai stiu exact.  
Am impartit dimineata si masa de rachita in culoarea zaharului brun al unei cafenele de pe Calea Victoriei cu un barbat, care in secolul “repede-nainte” isi permite sa fie el insusi, pentru ca vrea si pentru ca poate. 
Si e barbatul pe care orice barbat si l-ar dori prieten (Alex Moise, Alexandru Iordache si Florin Panaitescu, mai precis echipa completa dappergents.ro, barbatii ca el care stiu lucrul acesta deja) si orice femeie si l-ar dori ca partener (de viata) sau de… dressing. 

Numele l-ati aflat in randul prim al pledoariei mele, asa ca de astazi inainte nu va mai e necunoscut.

Ii spun pledoarie caci s-a vrut a fi interviu. Insa cum sa leg un reportofon de buzele si numele unui barbat liber, neingradit in dorinte si dedicat frumosului (zi de zi)? 
N-ai cum.
Il legi cu discutii ample si deschise despre ori ce vrei tu, caci niciodata nu v-ati plictisi.

Si nu numai femeile se lasa admirate. Sa stiti. Un barbat care stie sa-si poarte stilul si atitudinea, stie apoi sa se si “vanda”. Aici vorbesc de Sarto Made To Measure. Cea mai fina linie din tara la ora actuala, dupa gustul meu si nu numai, de costume si camasi facute pe masura, in incinta primului concept-boutique masculin din Romania. Jos palaria, deci!

Vacantele sunt delicii de relaxare si idei, iar Italia a venit ca si completare a personalitatii dichisitului Alexandru Drăgan, dar si a lui Alex Moise, coechipierul sarmant din echipa Sarto. Asa a luat startul ideea lor.

N-am baut nici macar o cafea. 
Uneori oamenii care isi impart, cumva, nedeclarat pasiuni, isi sorb cuvintele ca pe cea mai dorita cafea ori ca pe ultima picatura din paharul cu vin (rosu) din seara de dupa cea mai buna piesa de teatru a lunii in curs. 
Dar asta-i alta poveste. Care i-o voi “smulge” la o urmatoare intalnire ce are ca scop arta, muzica clasica, vinurile bune si …femeia - ca muza a fiecarei zile.

Revenind la croiurile impecabile, ma convinge ca barbatii Sarto sunt la un pas de noi si deopotriva in proiectul lor recent. Barbati fara cusur, care isi iubesc fiecare piesa din garderoba, care o innobileaza cu stilul lor personal , ce ii claseaza pe podiumul celor mai bine barbati imbracati din Romania.

Despre femeile din Romania… alta poveste. Al carui “a fost odata ca niciodata” nu-l cunoastem inca. 

Lasam de data asta barbatii… sa “cladeasca” barbati, ca anul acesta sa ne rasfatam retina cu “barbati… facuti pe masura”, sau doar cu …barbati ce ni-i dorim alaturi, caci seamana cu noi.

Eu multumesc. 
Pentru parfumul unei dimineti ce poarta numele tuturor barbatilor ce isi transforma viata intr-o sarbatoare. Fiindca barbatii precum Alex, sunt insasi o sarbatoare! 








Niciun comentariu: