marți, aprilie 5

Barbatii si... REGULILE UNUI TEN FRESH


Rasfoind ELLE MAN, m-am gandit sa impartasesc cititorilor mei avizi de testosteron, REGULILE UNUI TEN FRESH.

Se pare ca femeile din toate timpurile au fost remarcate prin devotamentul lor legat de ingrijire si propria lor frumusete, pe cand barbatii puteau fi urati sau trecuti, dar atata timp cat aveau statut si faima, prindeau la doamne ceva mai multa admiratie. Sexele devenind egale pe campul muncii, barbatul nicidecum nu trebuie sa fie putin mai frumos ca dracul. Nu e de mirare ca barbatii au inceput sa frecventeze saloanele de frumusete, dar ingrijirea temeinica nu e numai apa, sapun si aftershave. Cand iti neglijezi tenul decenii, sa nu crezi ca vei mai arata ca la tinerete. TENUL TAU poate spune la fel de multe despre tine precum fermitatea abdomenului, masina pe care o conduci sau cea la care visezi.

RITUALUL TAU DE GROOMIMG este vizibil injumatatit ca dificultate fata de cel al partenerei tale, pentru ca avand pielea mai rezistenta nu ai nevoie sa folosesti un demachiant pentru curatare, ci iti este suficienta spalarea fetei cu un sapun delicat. Fereste-te de produsele de curatare care contin alcool, iar apoi foloseste-ti crema hidratanta specifica tenului tau. Crema trebuie sa te protejeze de radiatiile solare, deci trebuie sa aiba inclus factor de protectie (filtru UV)-un factor de protectie 15 este ideal.

O alta problema la barbati sunt pungile de sub ochi. Astfel deci, foloseste cu incredere un gel fluid, usor de aplicat, care permite masarea zonei din jurul ochilor. Odata pe saptamana e recomandat sa folosesti un gomaj, care iti permite inlaturarea celuleor moarte, astfel pielea respirand in profunzime. Exfolierea fetei previne si inclavarea in piele a firelor de par, deci adio iritatii.

PRELUNGESTE-TI TINERETEA

Care-i primul lucru care imbatraneste la barbati? Nevestele lor!, ca sa ne si-nveselim. Pielea barbatilor are mai mult colagen si elastina decat cea a femeilor, procesul de imbatranire fiind mai lent. Cu toate astea, barbatii pierd teren in fata femeilor pentru ca nu se ingrijesc corespunzator. Deci, nu are rost sa ingrosi randurile barbatilor imbatraniti prematur. Daca ti-au aparut primele riduri, trebuie sa faci cunostinta cu crema antiaging.

Fiti fresh si vesnici tineri, domnii mei!

Sursa: ELLE Man Aprilie, foto Tibi Clenci, model Bogdan Tudorache.

Niciun comentariu: