miercuri, septembrie 19

Weekend de reformare – Mananca, Bea si Fa miscare CARDIO MIX




Dragii mei, daca nici pana acum nu v-ati apucat sa faceti sport saptamanal, cred ca e cazul sa incepeti de acum. Si sa incetam a ne mai vaita ca ne dor toate, ca suntem stresati si ne cade parul, ca analizele niciodata nu ies cum ne-am dori, ca pofta de viata si de a face lucruri scade direct proportional cu venirea anotimpurilor reci.

Trimiti un mail la office@cardiomix.ro si viata ti se schimba chiar din acel moment radical. Dati de oameni dedicati, profesionisti, care trateaza mai mult decat personal, fiecare dorinta a voastra, de a va imbunatati de la tonus, sanatate, stil de viata si pana la aspectul corpului care va spun clar ca o sa arate WOW.

V-as spune vorba aia "daca nu ma credeti uitati-va la mine", insa nu v-o spun caci la mine sportul e viata. Ca am inceput cu Tae Bo, am continuat cu Kick Box, cu Cardio ori cu simplu Jogging ori Fitness, pentru mine sportul inseamna al doilea mic dejun.

Va spun ca ne-am luat rucsacul in spate, cu echipamentul sportiv, bocanci, tricouri multe, prosoape si energie, toate impachetate cu dor de munte si, intr-o vineri solara, am luat drumul brazilor, al aerului nepoluat si al paraurilor line, dar zgomotoase.
Am ajuns in cea mai frumoasa cabana de pe pamant, inconjurate parca de cate-un Soare si cate-o Luna pe fiecare parte a ei. Vis!
Pana ne-am dezmeticit bine deja gustam slanina cu ceapa si palinca, asa, ca sa ne obijnuim cu locul. Plimbarea de seara, fotografii nu cu maimuta de-asta data, ci cu magarul si somn.

Dimineata, la 8, eram toti aliniati si gata de inviorare. Acum vreau sa ma credeti pe cuvant! Aveti idee cum va puteti invia plamanii dupa un alergat dimineata, odata cu pasarile cerului, cu mirosul de cetina uda de roua, cu focul abia facut al celor aflati cu corturi prin preajma, cu "iha-iha-ul" magarului din curtea vecina, cu asteptarea unui soare puternic, cu zgomot de apa si pietre coborand de sus, din Parcul National Bucegi, fara frica ori graba?
Micul dejun de aur, caci il pregatea de fiecare data Aura (Aura Calina, PR Cardio Mix), era doza perfecta de energie si vitalitate pentru programul de exercitii pe care Mihai (Mihai Dragomir, responsabil de lansarea primului si singurului concept de Fitness Anti-Aging in Romania, Cardio Mix) ni l-a pregatit.

In prima zi am pornit spre Parcul National Bucegi si am trait cel mai frumos verbele A URCA, A NU RENUNTA, A REUSI. O experienta de anduranta, forta, dorinta, nerenuntare, ambitie, putere a mintii, reusita. Asa am parcurs aproape 20 de km pe drum de munte, intr-o minune de parc natural al Romaniei noastre.

Ca niste invingatori, am servit pranzul, am luat portia de odihna si apoi am reluat o serie de exercitii extrem de interesante, solicitante in sensul pozitiv si satisfacator, care ne-au dat posibilitatea ca seara, sa fim apti pentru sarbatorirea unuia dintre participanti si pentru cea mai frumoasa seara de karaoke avuta vreodata.

A doua zi, cu "iha-iha-ul" magarului in loc de alarma de ceas, am luat drumul inviorarii, parca deja intrate in ritmul fiecaruia din noi. Am facut exercitii cu sutele (s-a ajuns si la 1000 si nu, nu glumesc), am jucat cele mai frumoase jocuri care ne-au solicitat de la minte, trup, pana la suflet, dupa care, in calitate de psiholog clinician, participantii la Weekend-ul de Reformare au avut parte de o sedinta de relaxare, din partea mea, care i-a facut sa mai ia odata de la capat weekend-ul daca nu ar fi trebuit sa ajunga luni fiecare la serviciul lor.

Am mancat, am baut, am facut miscare, majoritatea am plecat cu 3 kg mai putin, infinita energie, tonus de neclintit si pofta de viata.

Mihai si Aura. Vreau sa va ma vorbesc despre cei care, cu un profesionalism impecabil, duc la bun sfarsit orice-si propun. Ma plec in fata lor si-a muncii colosale pe care o fac si-a facut-o, ca sa puna conceptul Cardio Mix pe podium. Si ma plec in fata celor, care, au aratat ca vor, pot, fac si aici ma refer la echipa de participanti la weekend-ul de reformare. Cu totii, suntem victorii vii ai propriei noastre vieti!

Stati aproape! Urmeaza Concursul de Slabit, Slabeste sigur si natural, care ia startul la inceputul lunii octombrie. Informatii pe www.cardiomix.ro sau pe office@cardiomix.ro.

Pune-ti la viata sanatatea ca prefix, fii cu noi CARDIO MIX!





                                                               
                                                                Sedinta de relaxare


2 comentarii:

Dragoş spunea...

Pentru o zi specială, o caldă urare de LA MULŢI ANI!

Ioana Andreea Nițică spunea...

Multumiri infinite, Dragos! Iertare pentru intarziere! :)