marți, noiembrie 20

George pleaca in Alaska!Mereu am fost promoter al oamenilor ce sunt avizi de pasiuni si frumos, ambitie si curaj. George Soare este unul dintre acestia si vreau sa-i fim alaturi cu un vot. Va las sa-i aflati povestea si dorinta, exact de la el:

Pai... nu e prea mult de zis. Decat ca-mi doresc super, super mult sa calatoresc... in special in locuri extreme, ca... Siberia, Antarctica, Scandinavia, dar cel mai mare vis al meu e sa vad Alaska! :):) Probabil ai observat ca toate locurile astea sunt locuri reci. Pentru ca iubesc iarna si frigul! Si de-asta concursul acesta e atat de important pt mine... pentru ca am ocazia sa ma duc la iarna in nordul Norvegiei intr-o expeditie de vreo 330 de km pe sanie trasa de caini... Bani pentru asa ceva nu as avea... asta ar fi cam singura sansa sa fac asta si chiar am o sansa.
Probabil te intrebi de ce apare Danemarca si nu Romania, in concurs... Astea sunt regulile... Nu am putut sa ma inscriu cu Romania. Nici macar nu exista optiunea asta, daca o sa fiu in primii 2 din Danemarca...o sa ma duc...:)
:)

SUCCES George si asteptam vesti din Alaska! :) 

Niciun comentariu: