miercuri, noiembrie 14

Vintage LUX, acum si in Romania





Isabella. Isabella Oncioiu, este un James Bond al frumosului, incepand de la haine de tot soiul si terminand cu accesoriile unicat ce numai in filmele de la Hollywood le vezi, continuand cu ea insasi care este exemplul cel mai clar al simplitatii, bunului gust, stilului atent invatat si prelucrat, unicitatii, noului, dar si extravagantului.

Ne-am intalnit pentru un articol-interviu si am reintalnit acelasi om frumos si plin de viata de il stiam dintotdeauna, dornica sa miste o nisa in Romania si s-o duca pana la Soare. E energica, abia venise de la sala si raspundea la mesajele de pe Blackberry, e plina de idei si pusa pe fapte mari, e tanara si independenta. Am inceput sa povestim si abia ne-am mai oprit.

Isabella s-a gandit la un concept Vintage dupa ce in periplurile cu sora sa, un exemplu si un mentor de viata pentru acesta, au strabatut strazile Parisului si New York-ului pentru a bifa cele mai importante magazine de vintage puse pe lista. Asa s-au trezit cu geamantane pline de haine, incaltari si accesorii. Isi dorea ca hainele adunate minutios sa stea lejer intr-un boutique central in Bucuresti, insa pana atunci si-a spus Vintage LUX si deja cererile sunt pe masura.

Am intalnit Vintage LUX-ul la un Targ de haine si accesorii, organizat si conceput chiar de ea, cu expozanti atent alesi, sub denumirea de PIMP MY CLOSET, eveniment de care imi povestea extrem de incantata si fericita, ca a fost o reusita. Oboseala organizarii unui astfel de eveniment nici nu a mai contat, caci Mora Champagne Bar, a fost locul ideal de a crea o atmosfera vintage, demna de un Bucuresti al lui 2012, in care fiecare femeie ce a calcat pragul s-a simtit unica si speciala.

Vorbeam cu Isabella ca in Romania noi nici nu stim ce inseamna Vintage, nu cunoastem definitatia calitatii, ci pe cea a cantitatii si tocmai de aceea, femeile nu fac alegerile cele mai bune. Ea defineste VINTAGE-ul:  "stilul pentru nostalgicele modei, in care regasim vesminte din perioada belle epoque, din anii nebuni sau furtunosii rock'n roll."

E fericita. Si cand o femeie isi urca fericirea in ochi, iubeste nemasurat. Printre fericire si bule de fericire, imi povesteste cum dorinta ei cu Boutique-ul e ca si implinita, caci exact pe Calea Victoriei, VintageRoomDesignerFashion, i-a propus sa ii expuna piesele vestimentare.

Si fiindca tot vorbeam de calitate, n-am mai avut rabdare si am dat buzna in Boutique-ul ei din apartamentamentul ei elegant si pretios. Mirosea a lux, a culoare, a stralucire.
Urma sa port o tinuta Vintage LUX la un eveniment ce urma sa-l bifez si, in 2 minute mi-a dat sa probez o rochie aurie, cu elemente feminine precum 2 funde mari pe fiecare parte a ei, o rochie luata chiar dintr-un vintage din New York, un sacou cambrat in culorile pamantului la sfarsit de toamna si niste cercei impresionanti pur si simplu, aurii cu pietre impecabil asezate sub forma unei flori de colt.

Tinuta vestimentara a fost elementul surpriza al serii evenimentului, caci a fost admirata si apreciata, insotita gratios de hair-style-ul realizat fabulos de mainile de aur al Danielei Gottschling, despre care veti citi curand pe blogul meu si, de make-up-ul vintage al Elenei Craciun.

"Piese vechi care au fost pastrate in dulapuri sau lazi de zestre si au rezistat trecerii timpului. Valoroase nu sunt doar lucrurile foarte vechi, rare, care s-au pastrat intacte, dar si cele care reflecta tendintele actuale. Puteti achiziona la preturi accesibile piese vestimentare, bijuterii si accesorii unice, de la prestigioase case de moda precum: Kenzo, YvesSaintLaurent, Chanel, Miu Miu, Bally, Dior, Manoush, Diesel si altele...", spune Isabella.

Pentru detalii sau comenzi, puteti apela 0737 060 899 sau puteti accesa pagina de FacebookVintage LUX 

Niciun comentariu: