marți, noiembrie 13

Movement Studio, echipa de Aur a Pilates-ului din Romania




Dupa 10 sedinte vei simti diferenta, dupa 20 de sedinte vei vedea diferenta, dupa 30 de sedinte vei avea un corp cu totul nou. Joseph.H.Pilates


O zi de marti, 13, cu noroc, caci am cunoscut echipa frumoasa de la Movement Studio, o echipa de antrenori de succes si oameni de calitate, intr-un Dorobanti insorit de zambetele si ospitalitatea lor. Am impartit vestiarul cu Andreea Esca, de data aceasta cu femeia Andreea Esca, nu cu omul de televiziune, energica si cu zambet permanent si, cu o gravida asiatica extrem de fericita in privire si gestica (cred ca e ceva unic, ce se intampla fiecarei femei ce urmeaza a deveni mama).


Despre Ana Dumitrescu si Raluca Vornicel, la prima vedere spun ca e balansul ideal a ceea ce inseamna pasiune si corp frumos si sanatos. Si cum profesorul e exemplul cel mai de pret in fata elevului, nu ai ce sa le reprosezi.


Radulescu Lena (antrenoarea mea careia ii multumesc pentru rabdare si dedicare si, totodata pentru faptul ca am descoperit o posibila problema la coloana ce se poate trata din timp!), Birsan Antoaneta, Constantin Adriana, Sevastiana Tritisin si Ana Marin, sunt cumulul frumos al unui concept cu mare impact in Bucuresti.

Exercitiul fizic, rutina noastra cea de toate zilele, prin Pilates, reda un echlibru corpului uman si un control, de care acesta are nevoie constant. Trupul in legatura cu mintea, in cele mai gratioase miscari, redau armonie corpului, indiferent de varsta, dand beneficii reale ca si relaxarea ori energia.
De aceea Movement Studio (www.movementstudio.ro), vine spre publicul larg, cu instructori precum cei enumerati mai sus, care adapteaza sedintele de Pilates in functie de fiecare client in parte.

 
Fie ca esti sportiv, dansator, ori pur si simplu stai la birou ziua intreaga, Pilates-ul vine in ajutorul fiecaruia din voi cu recuperari imediate daca e vorba chiar de un accident. Deasemenea programele sunt construite si pentru gravide, realizate fiind exercitii de respiratie adaptate, exercitii de tonifiere musculara.


Respiratie. Precizie. Control. Ritm. Centru. Concentrare. Relaxare., punctele forte ale echipei Movement Studio, confirma si de aceasta data spusele lui J.H. Pilates: Cu trupul,mintea si spiritul functionand perfect ca un tot unitar,ce altceva ar putea fi in mod rezonabil de asteptat altul decat un om activ,ager si disciplinat.


Pilates, aerobic, balet, program special pentru perioada sarcinii ori masaj, sunt toate beneficiile de care puteti dispune daca intrati pe www.movementstudio.ro.


La plecare a aparut si Cristiana Copos, zambitoare cum o stiam deja si cu care mi-a facut placere sa ma revad pe fuga, fapt ce mi-a confirmat instinctul, desi nu mai aveam vreun dubiu, ca Movement Studio are secretul dobandirii unei linisti interioare desavarsite si a unei stari de spirit pe masura, datorita Pilates-ului.




Nume precum Andreea Esca si membrii ai echipei Pro Tv, Cristiana Copos, Camelia Sucu si fetele sale, Ioana si Cristina Sucu, Crina Mardare, Venera Arapu, Mihaela Geoana, Veronica Savanciuc precum multi altii, au ales Movement Studio si au ales sa fie antrenati aici.


Noua ne place sa ne stim in forma. Voua?
 

Niciun comentariu: