sâmbătă, februarie 20

1O PENTRU 2010


In 2010 este timpul sa treceti pe lista de rezolutii a noului an si o viata santoasa ! Nu trebuie sa deveniti obsedati de tot ce tine de alimentatie,de practicarea unui sport si de tot ce inseamna stil de viata .Nu suntem roboti ! Dar putem contribui cu usurinta la o viata mai frumoasa,mai linistita . Cui nu ii place sa aiba un tonus bun de fiecare data cand iese pe usa ? Cine nu ar vrea ca fiecare zi sa fie o reusita ? Ei bine,puteti !

Va propun 10 mici reguli pe 2010 pe care le-am adoptat deja si eu si ma simt cum nu se poate mai in forma : atat psihic cat si fizic ! Asadar :


1. MAI MULTA ATENTIE ! Ce ar fi sa alegeti cu mai multa atentie alimentele pe care le consumati si sa renuntati la vizitele la fast food si la toate ofertele nesanatoase ?

2. MEREU MOTIVATI ! Nu trebuie niciodata sa ne pierdem speranta ! Cu cat veti fi mai in forma cu atat rezultatele dorite nu vor intarzia sa apara ! Cui nu ii place sa arate bine ?

3. UN CORP FRUMOS ! Nu trebuie sa impresionati pe nimeni ,nu trebuie sa faceti pe nimeni mandru si nici sa demonstrati ceva cuiva ! Singura persoana care trebuie sa aiba de castigat de pe urma mentinerii unei siluete impecabile trebuie sa fii chiar tu !

4. MAI MULTE LEGUME ! Incearcati sa va schimbati putin cate putin regimul alimentar si sa inlocuiti multe dintre alimentele bogate caloric cu legume . Acestea din urma va vor da vitaminele de care aveti nevoie si va vor ajuta fiti sanatosi !

5. MAI MULTE FRUCTE ! Ce ar fi sa inlocuiti dulciurile cu fructele,care sunt atat de delicioase ?Mananca fructe de sezon pentru a avea un cost redus si nu te sfii sa cumperi fructe confiate (smochine,prune.stafide ) .

6. MAI MULTE INTEGRALE ! Nu va speriati ,ca nu ma apuc sa va pun sa faceti integrale ca la matematica din liceu ,ci va provoc sa consumati cat mai multe
produse din faina integrala .Incearcati orezul brun,zaharul nerafinat si pastele din faina integrala .Au mai putine calorii dar acelasi gust delicios si textura apetisanta !

7. MAI MULTA MISCARE ! Faceti mai multa miscare pentru a avea un corp sanatos ! Sunt atatea sporturi care va pot motiva incat nu le puteti rezista ! Cu cat veti lucra mai mult cu atat veti ajunge la tinta propusa ! Eu practic tae bo si rezultatele sunt mai mult decat satisfacatoare .

8. FACETI-VA TIMP ! Nu reusim sa ne facem timp pentru o viata normala,adica santoasa,iar de sport nici nu se pune problema !Da,aceasta este scuza principala ! Stilul de viata tumultos nu ne da pace ! Ei bine ,de anul asta trebuie sa va faceti timp ! Faceti-va timp pentru voi si pentru santatea voastra ,e mult mai importanta decat majoritatea octivitatilor voastre de zi cu zi .

9. ALATURI DE CEI DRAGI ! Nu sunteti singuri in adoptarea unei vieti mai bune ! Cu siguranta cei dragi isi doresc sa fiti santosi ,sa radiati si sa emanati forta !


10. SCHIMBARI PE PARCURS ! Un masaj .un parfum ,un produs de beauty preferat ,toate acestea va vor da satisfactia ca ati investit atat de pozitiv in propria persoana ! Rasfatati-va ! Cu timpul veti observa ca v-ati metamorfozat intr-o persoana cu totul si cu totul deosebita si tare diferita de cea de la sfarsitul lui 2009 ...

Sper ca v-am motivat suficient incat sa nu devenim niste obezi , niste cardiaci ,niste diabetici de nestapanit !

Sanatatea e frumoasa asa ca va doresc un 2010 fructuos !

Daca aveti noi sugestii ,le astept cu drag !

Niciun comentariu: