joi, februarie 18

Barbati vs Femei


Desi multe dintre femei au avut alta culoare a vocii,a zambetului a mintii ,femeile tot femei.De cele mai multe ori asta e tiparul masculului feroce .Si nu ,nu e paroxism.

Recunoaste-ti ca iubiti femeile ca va fac viata mai frumoasa atunci cand nimeni nu reuseste.Bine,poate le mai iubiti si ” pentru ca au un fel de-a rezolva probleme care te scoate din minti,pentru ca au un fel de-a gandi care te scoate din minti,pentru ca-ti spun „te iubesc” exact atunci cand te iubesc mai putin, ca un fel de compensatie”.

Dupa analiza amanuntita :

BĂRBÁT, -Ă, bărbați, -te, s.m., adj. I. S. m. 1. Persoană adultă de sex masculin. ** Om în toată firea. 2. Soț. II. Adj. (Rar) Curajos; voinic; harnic, activ

FEMÉIE, femei, s.f. 1. Persoană adultă de sex feminin; muiere. 2. Persoană de sex feminin căsătorită. ** Soție, nevastă……..

.....constatam urmatoarele : atat femeia cat si barbatul literalmente asta sunt :un fel de manere la care performezi un nr de gimnastica … !!!! De acord ?

Dar de ce le iubiti ? De ce iubiti femeile ?

Cartarescu spunea : nevoia mea de intimitate cu fiinta cu care traiesc merge mult mai departe de viata sexuala ….Dar dragostea mea se hraneste tocmai din asta ! Imi place sa merg la cumparaturi odata cu ea ,sa beau cafeaua impreuna cu ea ,sa o privesc in cada ,sa palavragim despre OZN –uri ,imi place s-o privesc cum mananca si cum pune rufele la uscat ... ” .Si nu spunea rau. Si barbatii sunt sensibili,chiar daca nu ar recunoaste in ruptul capului.Si ei se bucura de chipul ei dimineata,chip de copil ”mare”.Si ei stiu sa mangaie,sa alinte,sa viseze.Viseaza mai departe decat noi toate si indraznesc sa isi faca din vis,dorinta ! Fie vorba chiar de o femeie ! De cate ori barbatii nu isi doresc cu ardoare o anume feminin ? Barbatii iubesc ca stiu ce zace in ei .Desi de cele mai multe ori se considera infailibili,nu sunt nici pe departe perfecti,gresesc si ei ca si noi .Deci iubesc, ca si noi iubim si barbatii nu sunt obiecte,ci procese,ca si noi .

Iubesc cu un creier de copil ! ....ca si noi .

BARBATUL DE LANGA VOI ar trebui sa isi traiasca liber bucuriile,sa-si umple flexibil timpul,sa-si hraneasca ingradit pasiunile .Nu-si tese buzunarele,nu-si cifreaza nr din mobil,nu-i obligat la explicatii cand primeste sms-uri feminine ? Atunci e fericit !

ps. URASC GELOZIA PRIMITIVA !

Daca va zambeste la fiecare revedere,detineti Oscarul .Pentru ca e fericit sa traiasca liber.

IUBITI-L pentru ca nu stie sa minta,sa ascunda sau sa loveasca.IUBITI-L pentru puterea de a se devota,pentru sufletul generos,pentru felul in care rade,se misca,vorbeste.Si mai ales pentru ca parcurge viata cu zambet.De-asta sa nu schimbati nimic la el.

Nu sunt in masura sa dau sfaturi insa permisivitatea in relatia de cuplu e cheia.De ce ? Pentru ca nu mi-am auzit niciodata mama intrebandu-si barbatul :cand vii acasa? unde te duci ..sau de unde vii ?....

Nu inteleg pacatul perpetuu al femeilor(a se citi miorite autohtone)lipsite de eleganta in incercarea de a-si modela barbatul !..

Astept revolta acum !!! .......

...si pana la urma :de ce iubiti femeiele ? de ce iubiti barbatii ?

Niciun comentariu: