vineri, februarie 26

Euforia AVATAR & ZOPINNI







Sfarsitul de saptamana ii este dedicat in exclusivitate barbatului.Barbatului ce atinge diminetile voastre,barbatului ce stie sa se poarte si mai ales barbatului ce stie sa poarte.

Afirmatia mea are sens,pentru ca azi o sa dezbatem doua lansari AVATAR si Zopinni.Da ! Ati auzit bine ! Marele brand Zopinni s-a gandit ca odata cu lansarea celui mai scump film din istorie,cu un buget de 240 de milioane de dolari pentru realizarea filmului si inca aproximativ 260 milioane cheltuieli de marketing,trebuie sa organizeze si ei un eveniment pe masura.

De aici pana la ceasurile ce poarta numele peliculei 3D a mai fost doar o vizita pe Pandora.Cei care au vazut AVATAR si au asteptat pe nerasuflate proiectul lui J.Cameron, ma inteleg perfect.Cei de la Zopinni pastreaza intact secretul construirii unui ceas care sa deschida caile secrete ale timpului,dar ceasurile Avatar clar deschid noi universuri.

Ce barbat nu isi doreste sa aiba la mana asa ceva ? Stim prea bine ca ceasul nu mai e nici pe departe vestitul instrument de masurare a timpului ,ci mai degraba,o prelungire fashion a personalitatii fiecaruia dintre noi.Ceasurile mari si-au pastrat locul pe podium si se pare ca cu greu vor fi detronate,insa modelele AVATAR ,sigur nu va vor ajuta sa posedati trupurile umane ,sa controlati mintile oamenilor si sa aveti parte de experiente pe planeta luxurianta ,insa cu siguranta va vor satisface dorintele :fanii vor putea achizitiona un ceas italian de cea mai buna calitate,personalizat dupa filmul preferat.Brandul a adus ceasurile in sase magazine din Romania,iar preturile variaza de la 150 euro la 195 de euro,pentru ceasurile cu imagini AVATAR,iar cele cu silicon in jur de 195 ron.Ceasurile pot fi achizitionate din magazinele YOU&ME,care vin mereu in intampinarea dorintelor celor care-si doresc lucruri de exceptie.

Savurati modelele propuse de Zopinni si daca aveti posibilitatea,nu ratati ocazia de a purta un exemplar.

Modelele sunt variate,pentru toate gusturile si buzunarele.Mie personal imi place cel rosu !

We must have !!!!!

Niciun comentariu: