luni, februarie 22

De ce si-a pierdut Cenusareasa pantoful ?










......ca nu il cumparase din Romania !!! :))

Inainte de toate ce femeie nu si-ar dori munti de pantofi ? Deja daca imi spuneti ca exista genul acesta de femeie stau sa ma gandesc de mai multe ori daca e sau nu femeie !

Tendintele primavara-vara 2010 electrizeaza podiumurile iar noi femeile nu mai stim cum sa nu ratam colectiile preferate .Ei bine nu stati toata ziua pe FashionTv,va rog !! Stiu ca explozia de culoare ne imbie simturile si ne provoaca la noi combinatii de texturi .

Din acest motiv astazi vreau sa va vorbesc despre un designer roman adorabil .Nu va mirati prea tare ,ca exista si la noi in tara oameni talentati .Se numeste Coca Zaboloteanu si e designer de ... incaltaminte ! Si ce incaltaminte ....

Cam greu sa gasesti in Ro ultimele tendinte in materie de materiale,cusaturi,abordari noi in materie de incaltaminte. Ea in schimb se pare ca reuseste sa satisfaca dorintele si celei mai pretentioase fashioniste.Lucreaza cu o multitudine de culori si materiale de la cele mai sofisticate la cele mai simple si are o imaginatie debordanta !

Vine catre voi cu modele ce fac orice look feminin sa spuna BUN VENIT,PRIMAVARA ! Sunt modele ce le porti cu lejeritate in timpul zilei ,facandu-te sa iesi din anonimat !

Va las sa savurati modelele mele favorite pentru zi si in curand va propun si cateva modele cu o lucratura impecabila ,ce le puteti purta la evenimente si nu numai !

ENJOY ! ...si inchei cu o cunoscuta lege a lui Murphy : Cand porti pantofi noi pentru prima data ,toata lumea te va calca pe ei ! ....

Niciun comentariu: