marți, februarie 23

Cum si-a gasit Cenusareasa pantoful ....










Am promis ca revin cu modele speciale pentru seara ,evenimentele la care participati si nu numai pentru ca o tinuta poate fi atat de bine nuantata de catre o pereche de incaltari speciale .... Purtate de femei speciale ca voi !...

Orice femeie atunci cand participa la un eveniment nu vrea sa se simta infierata si sa stea pe tocuri cu acel zambet fals,pe care de ce sa nu recunoastem l-am vazut de atatea ori pe fetele multora si e lipsit de continut.De fel luam ultimul model in voga,ori cel mai clasic ori cel mai excentric insa uitam sa redescoperim placerea unui pas elegant natural.

Din nou Coca Zaboloteanu reuseste sa te faca sa savurezi orice eveniment la care ai ocazia sa participi ,facandu-te sa nu treci neobservata . Garantat ! Iar daca nu e asa va permit sa ma contraziceti !

Hmmm,iar daca barbatii admira subtil,femeile nu au cum sa nu observe o glezna fina si un mers impecabil ,chiar si cu invidie pe buze ! Credeti-ma,sunt si eu femeie !

Va las sa admirati modele ce mie mi-au placut la nebunie si daca doriti sa va achizitionati o pereche anume puteti intra pe site-ul ei personal http://www.cocazaboloteanu.ro/ si gasiti toate detaliile !

Precizez ca face modele la comanda in functie de preferinte : orice combinatii de texturi ,culori ,modele ,tocuri .Orice dorinta se rezolva pe loc !

Fiti frumoase la inaltime !

Niciun comentariu: