miercuri, februarie 24

Zodiac la feminin


Nu ma voi stradui sa redefinesc moda secolului XX, facand trimitere la zodii,ci va voi face cunoscute predestinarile fiecarei zodii din punct de vedere vestimentar.E alegerea voastra daca veti tine cont de cele de mai jos sau pur si simplu veti bifa ce vi se pare constructiv din punctul vostru de vedere .Cum bine stim ca fiecare crede despre sine cu totul altceva decat ceea ce vad cei din jurul nostru in noi ,e de natura firescului ca nu toate femeile sa se regaseasca in descrierile specifice fiecarei zodii.

De la inceputuri inca,stim bine ca femeia a avut instinctul de a atrage prin vestimentatie,iar lucrul acesta e din ce in ce mai prezent in jurul nostru .

De la blana femeilor prinsa pe soldurile femeii de grota ,trecand la faldurile si bogatia vestimentatiei egiptene,la imbracamintea evului intunecat si apoi la cele mai moderne creatii, insasi femeile au fost muze principale in moda secolului XX.Este deci, ceva extrem de natural ca femeile sa fie atrase de moda si e de necondamnat .

DE NECONDAMNAT,AM ZIS !!!

Toate stim sau cel putin credem ca luxul costa ,insa poti purta cu succes o tinuta impecabila si fara multi bani .Unele reusesc ! Specific totusi ca luxul fara gust e egal cu zero .

Astazi va prezint primele sase zodii,iar maine urmeaza continuarea ...

Mie mi s-au parut foarte interesante informatiile si sper ca si voua ! Lectura placuta !

BERBEC

Femeia-Berbec este independenta,constienta de propria valoare si extrem de mandra de acest lucru.Are o deschidere aparte catre elegant ,dar aerul sobru nu o marcheaza in totalitate.Prefera culorile vii : este insasi Lady in Red ,dar o vei vedea deseori alegand si negrul . Este pasionata de sport,lucrul acest mentinandu-si influenta si in garderoba sa,optand pentru pantaloni si lasand fusta pe altadata .

TAUR

Femeia-Taur este mereu pe aceasi linie de plutire cu moda.Niciodata nu ii scapa nimic si stie perfect cum sa adapteze tendintele personalitatii sale.Nu comite greseli de gust ,ci mai degraba remaniaza un model in functie de criteriile sale.Se imbraca elegant ,ii plac culorile Pamantului ,dar mereu stie sa isi asorteze accesoriile in functie de tinuta.Iar daca se intampla sa vedeti o femeie in varsta extrem de seducatoare ,puteti paria, fara prea mare risc, ca este nascuta sub zodia Taurului.

GEMENI

Femeia-Gemeni este o fiinta simpatica,extrem de agreabila si mereu optimista.Datorita conversatiei inteligente si sclipitoare,uiti sa te mai uiti cum s-a imbracat .Nativele din Gemeni nu stralucesc in vestimentatie,nefiind poate punctul lor forte ,insa le place sa potriveasca tonurile.Are ca si culoare preferata griul.Nu e in ton cu moda,ce sa mai ! La un priveghi toata lumea e imbracata in negru , ea cu siguranta va fi imbracata in ...argintiu.

RAC

Femeia-Rac este poate cea mai inclinata zodie catre moda,detalii,eleganta ,bun gust .Desi de cele mai multe ori e usor durdulie,nu foarte solida.Dimineata ,in tinuta sport este o femeie gratioasa,dar seara ,intr-o rochie neagra devine fascinanta.Nu urmeaza in totalitate moda,dar poarta ce i se potriveste cel mai bine.Ii place coloritul deschis :alb,galben,verde acvatic,lila,bleu,tente ce ii intaresc personalitatea.Chiar daca ii se aplica dictonul CASA MEA-CASTELUL MEU ,ea nu va avea un dressing ,caci nu risipeste prea mult pe asa ceva,ci opteaza pentru natural .

LEU

Pentru femeia-Leu ,orgoliul si prestigiul constituie fundamentul vietii si al caracterului sau .Luxul ii confera prestigiu si aceasta este o forma de suprematie asupra altora.Inalta parere pe care o are despre sine ,nu-i permite sa se arate umila si simpla,chiar daca conditia ei economica are de suferit.In acest caz,vestimentatia cea mai simpla este transformata de ea in cea asemanatoare modelelor haute-couture.Culorile preferate sunt galben,auriu,orange,intr-un cuvant culorile Soarelui .

FECIOARA

Deseori femeia-Fecioara este de o frumusete deosebita,care se imbraca cu simplitate,in stil clasic,fara extravaganta si considera eleganta sinonima cu sobrietatea .Analizeaza pana la cele mai mici detalii totul ,refacand imbracamintea dupa ideile sale.Perfectiunea este una dintre maniile ei.Iubeste culorile mov,violet,lila.Daca remarcati pe strada o femeie imbracata indecent ,fiti siguri : nu e nativa Fecioara !

Va urma ...

Niciun comentariu: