duminică, martie 7

De 8X Women's Day !


Cum mirosul de verde si gustul de roz puternic ne mangaie simturile dimineti la rand,nu strica sa iti nuantezi viata, in stil personal,intr-o zi dedicata integral femeii.

Ps1.Toate zilele sunt ale tale.Nu trebuie sa fie doar una.Decretul sta in femininul ce il porti cu tine zi de zi .

Ca sa intelegi ce spun mai exact iti propun sa zambesti in fata ta !

Da !!!

Un zambet in oglinda nu e nimic altceva decat un zambet pentru tine !

Picteaza pastel dimineata cand iesi din casa si nu uita sa fii tu insati ! Nu uita ca nimic nu e mai pretios decat chipul proaspat si mirosul tau atat de unic .

Incepi sa ma intelegi ?

Tu trebuie sa prinzi conturul vietii de guler si sa-i spui ca azi ai invins orice lege a existentei feminine.Azi ai fost cea mai frumoasa si cea care nu numai ca a deschis usi ,dar si cea care a respirat aerul de admiratie al celor ce au deschis la randul lor ferestre.

Pasesti plina de verde ca sa arati ca pentru tine curcubeul nu se rezuma doar la 7 culori .Poti manipula fiecare culoare si iti creezi propriul curcubeu.Tu poti crea diminetile perfecte jucandu-te cuminte cu parul cand inca esti somnoroasa.Tu poti rivaliza cu soarele ,clar ai mai multa lumina in fiecare gest.Tu te iei la intrecere cu vantul ...garantez ca lasi in urma ta mii de dorinte pe care le tii incuiate intr-o cutie de primavara,ce ai grija sa o lasi la intrare in casa .

Pentru ca femeia ce se cunoaste pe sine e cunoscuta de toti.Femeia ce isi masoara in gradatii fiecare zambet ,stie sa dramuiasca fiecarui suflet drag ei o parte din primavara.

Deci datorita voua, primavara e mai frumoasa de mii de ori!

Ma plec in fata femeilor ! Femeilor ce isi merita pe deplin statutul.Aici spun mame (in primul rand)-ce vor ramane vesnice prin nasterea copiilor lor,sotii -demne de tot respectul pentru ca au in sange arta de a-si iubi sotul zi de zi in cele mai diferite moduri,femei de succes-cele ce cariera a fost pe primul loc insa si-au castigat fericirea la independenta in ultima instanta,femei de succes+mame+sotii-sunt sigura ca exista si aceasta categorie ;in fata lor ma plec de doua ori pentru ca sunt sigura ca in fata legii existentei s-au pus pe locul doi !

ps2. pt mama...


[.......de ziua ta mamico

in dar ti-am adus inima,

si crede-ma mamico

un dar mai frumos nu se putea...! ]


8 martie savuros !

Niciun comentariu: