miercuri, decembrie 15

Lansare STYLEPEDIA Andreea Raicu si Roxana Voloseniuc


Am acceptat cu drag invitatia Andreei de a-i fi alaturi si la acest proiect demarat cu profesionalismul cu care ne-a invatat si nu numai, cu naturaletea, franchetea si versatilitatea ei. Alaturi i-a fost Roxana Voloseniuc (redactor Elle Romania), iar impreuna au scos primul dvd de acst gen din Romania, intitulat sugestiv STYLEPEDIA, Codul bunelor tinute Nr.1. Un dvd de moda si stil, ce vine in completarea oricarui statut de femeie care stie in ce si cu ce se simte bine imbracata. The Ark a fost locatia perfecta, iar jazz-ul a completat nonsalant atmosfera boema asezonata de lumanari elegante si invitati. Andreea a fost mai radioasa ca niciodata. Asta e cuvantul cu care i-as defini starea de sprit. Cu aceeasi simplitate desueta cu care eram obijnuita, a incercat sa vorbeasca si sa multumeasca totodata fiecarui invitat ca i-a fost alaturi. Un suflet cald, mereu se regaseste pe lista evenimentelor ce nu indraznesti sa nu le bifezi in agenda ta. S-ar fi bucurat daca ar fi gasit echipa intregita a "fetelor ei Pe Tocuri", cum ii place sa spuna, alaturi, insa nu a uitat sa transmita acestora emotiile, gandurile ei bune si imbratisarile prin mine. A si adus in discutie o noua intalnire in format larg, de data aceasta.

I-au fost alaturi prieteni dragi, iar bogatia zambetului ei sunt convinsa ca a facut fiecare personaj din poveste sa se simta minunat. A avut emotii ( i le-am simtit in strangerea de mana si zambet), dar si o siguranta pe sine care i le-a anihilat. Le felicit pe amanadoua, pe Andreea si pe Roxana, pentru intregul eveniment si sper sa fie un bun prilej de educatie si nu numai, a stilului mintii si a sufletului.

Ma bucur enorm ca au initiat acest proiect. Romania are nevoie de bun gust si stil. De simplitate si rafinament. De clasa si de buget restrans. De clasic si investitie de lunga durata.





"Mai mult ca oricand,viata noastra este un spectacol. Show este un cuvant care este astazi pe buzele tuturor. Mai mult decat oricand, ni se impune aproape sa traim ca in filme. Suntem actori ai propriilor noastre vieti. Defilam prin viata si suntem taxati adesea daca nu stim s-o facem cu stil, cu rafinament sau pur si simplu cu simplitate. Cum? Cand? Ce? Pot fi cele trei intrebari simple legate de felul in care ne raportam la haine. Am incercat sa raspundem la acest dvd si sa va oferim pimul episod din codul bunelor tinute. "Andreea si Roxana




Niciun comentariu: