luni, decembrie 6

Zara Evening Collection 2010


Zara e avida cum ne-a obijnuit, de stil si gust. Prin urmare, party-ul poate incepe de la rochii feminine trandafirii uimitoare, albul unui smoching inspirat in stil clasic, cu pantaloni de piele si blazere animalice. Noua linie e absolut purtabila si perfecta, daca doriti sa aratati superb si unic. Atat Craciunul cat si Anul Nou sunt evenimente speciale, care de obicei sunt asociate cu party-uri sau intalniri formale diferite. Sunt genul de evenimente care reflecta extrem de mult stilul personal, dar, de asemenea, modul in care te simti. In acest context, este mai mult important pentru o femeie sa-si gaseasca tinuta magulitoare ce i se potriveste, in detrimentul pierderii timpului destul de pretios in gasirea tinutei perfecte. Hainele pe care vi le alegeti va pot influenta starea de spirit total, asadar mare atentie cand faceti alegerea!

Zara Evening Collection aduce elemente fabuloase: respectiv hainele potrivite pentru ambele evenimente, formale sau mai casual. Rochii romantice cu forme perfecte fara cusur, cu funde din satin boem, sunt cateva dintre principalele elemente ce caracterizeaza colectia din finele anului 2010. O rochie superba vibranta, metalica, atinge la maxim extremele feminine si e o combinatie extrem de frumoasa. O rochie scurta rosie si o jacheta de piele rock poate sa te aduca in atentia tuturor la un eveniment de cocktail sau o petrecere cu prietenii. Pentru iesirile cu prietenii in vacanta, Zara propune, de asemenea, un costum unic, smoching, cu pantaloni din piele, sacouri lustruite din catifea, papioane cu un design luminos si pantofi cu toc inalt. Simplu, dar atat de eficient!

Pentru finele anului, rochiile scurte fac diferenta! Rochii sexy scurte impodobite cu trandafiri albi delicati sau arcuri romantice. Pe langa acestea, exista mai multe stiluri indraznete cum ar fi rochia cu paiete din piele. Imprimeul leopard nu este numai chic si sofisticat, dar este un element care trebuie sa fie purtat cu incredere si curaj. O astfel de combinatie, potrivit acesorizata, poate deveni o declaratie de moda, in caz contrar, rezultatul poate fi un dezastru total. Un sacou leopard si un t-shirt cu finisaje simple, nu poate da gres, mai ales daca la perechea de pantaloni slim negri, punem si pantofi cu toc inalt. Rochia leopard este perfecta. Se incadreaza la orice tip de eveniment, chiar si o petrecere mai...salbatica. E plina de senzualitate, stil si forta. N-o adooooooor degeaba! Pantofii simpli negri la o astfel de tinuta e optiunea perfecta, pentru a nu exagera si incarca numai prin print tinuta.

PS. Un ruj, o pereche de pantofi sau o lenjerie sexy de culoare rosu intens. Militez pentru rosu, pentru petreceri in doi si pentru pasiune. Pasiunea e trecuta in locul numelui la receptia noptilor de vis.

Feminintatea sta si-n haine si sub haine.

Depinde numai de voi barbatii...

...cum si in ce fel v-o faceti cadou de sarbatori !











Niciun comentariu: