duminică, ianuarie 23

MAKE UP primavara-vara 2011




Ten stralucitor+nuate luminoase si naturale asemenea petalelor+roz-nuanta anului 2011+unghii platinate, perlate, gri mat, piersica si mai rar corail= PINK LOOK.

Yves Saint Laurent, Estée Lauder, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Chanel, Christian Dior, Lancôme, Givenchy si nu in ultimul rand Guerlain, spun "Bine-ai venit, primavara!"... inaintea tuturor femeilor avide de frumos.

Anul 2011 este unul boem, plin de inocenta si delicatete. Explozia e de roz... Nu e tocmai o nuanta ce place oricui (ma incadrez in tipare), insa acest roz e de-a dreptul fabulos!

Tenul trebuie sa fie neaparat proaspat si buzele de-un roz viu!

Ochii in nuante de violet puternic, iar buzele in nuante de corail, cireasa sau violet aprins, de ce nu!?

Machiajul e pur, pastelat, luxuriant, de-o transparenta necesara-deja era pus prea mult accentul pe stilul rock, insotit de veritabilele red lips.

Nuantele sunt nude calde in combinatie cu cele neutre reci, rozuri fine pastelate, griuri, liliac, turcoaz pal.

Verdele diafan al padurii si violetul irisilor sunt puterea naturii ce se intrepatrunde in lumina unui blush roz inocent. Nimic mai frumos decat un buchet de flori udate de roua, de data aceasta insa, TOTAL FEMININ.

Tot ce e perlat e IN, deci perlele sparg gheata dramaticului de altadata. Ochii in nuante de gri cu reflexe perlate, pometii invaluiti de culoarea piersicii, buzele roz-bej si unghiile in gri metalizat. Wow!

Se cere deci un stil fin, dar sofisticat, in griuri proaspete si tonuri de roz baby sau boudoir. Puritatea e sinonimul elegantei, deci totul e armonizat de cliseul roz-gri.

Obrazul fin cere invaluire de lavanda si piersica, iar buzele sunt rozalii.

Creionul kohl e alb, roz, lavanda, de aici si imaginea de look proaspat, inocent.

Nuante de zahar brun, oranj, roz candid, incepand de la pleoape puternic fardate in portocaliu viu si terminand cu buzele in culoarea mandarinelor sunt atat de placute retinei...

Accentul major deci, cade pe ROZ, ochii si pometii sunt mangaiati de nuante de bej, piersica, violet, portocaliu efervescent...

Eu una deja ma simt "Wild Violet", datorita Estée Lauder, ma laud cu o fericire autosugerata de portocaliul Givenchy, si radiez precum "Les Perles de Chanel".

La mine-a si venit primavara! La voi, nu?

Foto: fashionandbeauty.ro




















Niciun comentariu: