vineri, septembrie 3

Si unghiile tale au ceva de spus in sezonul toamna/iarna 2010 !



Dupa ce intreaga vara am savurat si am adorat "Particulière"-ul Chanel 505 si O.P.I. "Corai" ,iata ca sezonul rece vine cu nuante bogate, inchise, care adauga dramatism si eleganta tinutei.




Trendurile ojelor sunt dictate tot de podium ca un touch de final. În linii mari, sezonul rece aduce cu sine trei mari tendinţe:ojele în culori pământii, ciocolatii, pastelate ori nude, neapărat mate, lacurile de unghii metalizate, în nuanţe grele, sobre, impunătoare şi ojele spumoase, viu colorate.


Iata propunerile :

Daca in viata de zi cu zi adopti un stil office,tonurile indraznete de roz sau rosu-zmeura raman in continuare in tendinte.Alege: maro ciocolata sau roscat ,grena.lavanda.nude,verde menta,ruginiu,gri albastrui.roz industrial.,auriu.Nuanta cea mai ravnita a momentului este verdele jade de la Chanel.

(Colectia Jade in editie limitata: Jade 407-verde fistic si Jade rose 493-roz pal )





Pentru personalitaţile puternice, uşor extravagante, ce preferă fie stilul urban-chic,specialiştii în beauty recomanda ojele cu particule strălucitoare, metalizate. În tendinţe sunt: oja neagră peliculizată, nuanţele de albastru roial cu reflexii argintate, lacurile de unghii burgundy, mov intens, nisipiu, gri perlat, ojele mozaic ce combină tonuri complementare, neapărat cu glitter.






Iar marea surpriza a sezonului toamna/iarna ne-o face OPI cu OPI Burlesque - colectia de iarna,dupa numele celui mai recent film in care joaca Aguillera alaturi de Cher,si ne propune tonuri inchise de ciocolata sau movuri in diverse nuante.Ca tot vorbim de mov,unghiile mele deja poarta nuanta Show it & Glow it ! cu particule stralucitoare si irizante !





Aşadar, ai de unde alege! Let's go shopping !



Unghiile cer intaietate !


Tips: În sezonul rece se poartă unghii scurte, rotunde sau pătrate. Sunt OUT extensiile cu gel sau acryl, unghiile false şi manichiura french clasic.











Niciun comentariu: