sâmbătă, septembrie 25

Swarovski Crystallized Elements




Tanjim dupa rafale de soare ? Ei bine, Swarovski ne salveaza. Pentru acest sezon,cei de la Swarovski si-au extins linia Crystallized cu o colectie impresionanta , la care au participat nu mai putin de 23 de designeri ,precum : Camila Klein, Jean Paul Gaultier,Jonathan Saunders,Manish Arora,Lulu Guines,Christopher Kane!

Metale opulente,cristale,perle fac din aceasta toamna ,anotimpul stralucirii .

Ce este de fapt Swarovski ?

Swarovski este numele de brand pentru o serie de cristal ce este taiat cu precizie impresionanta.

Daniel Swarovski,nascut in Boemia de Nord,fiul unui taietor de sticla ce detinea o fabrica mica de sticla,dupa ce si-a dus la bun sfarsit ucenicia,a dobandit calificarea de a taia sticla.In 1982 el a brevetat o masina electrica de taiere,care a facilitat producere de sticla- cristal.In 1895,a luat fiinta Compania Swarovski,initial cunoscuta sub numele de A. Kosmann,Daniel Swarovski&Co,ulteriror prescurtata in SK & CO.

Gama de cristal Swarovski include sculpturi si miniaturi din cristal,bijuterii si couture,decoratiuni pentru casa si candelabre.Toate sculpturile si creatiile Swarovski sunt marcate cu un logo. Logo-ul original Swarovski,a fost initial o floare de colt ,iar dupa alte cateva incercari s-a pastrat lebada,simbol ce e regasit si in prezent ,in creatiile acestora.

Pentru a creea un cristal ce permite refractia luminii intr-un spectru curcubeu,unele straturi de cristale Swarovski sunt acoperite cu straturi chimice metalice.

Mie mi se par fabuloase !

Ca sa te convingi,intra si tu in paradisul toamnei.

Sa va mai vand un pont ? Swarovski Crystallized nu percepe taxa la intrare !

Le puteti comanda direct de pe :

www.swarovski-crystallized.com .

Doamnelor,domnisoarelor si nu in ultimul rand domnilor, ce mai asteptati ?











Niciun comentariu: