joi, septembrie 23

Tae Bo

Ce este Tae Bo ?

Tae Bo este o rutina de exercitii aerobice,care a devenit populara in anii 1990 .Acesta a fost dezvoltat de taekwondo,medic Billy Blanks si a fost unul dintre primele programe "cardio – box " ce s-au bucurat de un real succes comercial .Acest program utilizeaza miscari de arte martiale,la un ritm rapid conceput pentru a promova fitnessul...

Eu l-am descoperit acum 2 ani si ma declar si acum fan.Ce-i mai poti reprosa unui program ce contine aerobic,balet,arte martiale,kickboxing,dans,hip-hop si antrenamente cu greutati ce mai arde si 800 de calorii pe ora ?

Istoria Tae Bo + beneficii ...

Numele Tae Bo este un geamantan de tae kwon do si box.

Tae Bo include multi dintre aceeasi pumni si lovituri de karate,dar nu este destinat pentru orice lupta sau aplicatie de auto-aparare.Nu exista tehnici de lupta la sol in Tae Bo .Intentia sa este de a creste doar prin miscare de fitness.

De asemenea,include si exercitii de aerobic destinate consolidarii tuturor muchilor corpului cu coregrafia de baza.Tae Bo a fost conceput ca un tip diferit de conceptul de antrenament cardio si aerobic,care este axat pe sufletul,mintea si corpul uman,astfel beneficiile de Tae Bo sunt atat fizice,cat si mentale.Tae Bo a fost caracterizat ca un antrenament cardiovascular excelent cu distragerile foarte bune.

Tae Bo este,de asemenea,de ajutor in cresterea rezistentei imunitare,castiga masa slaba si intareste chiar si oasele .

Daca este practicat cu sinceritate la intervale regulate,Tae Bo s-a dovedit a fi foarte benefic pentru muchiul cardiac,pentru tensiunea arteriala cat si pentru alte parti ale corpului.Pe de alta parte.daca la inceput e practicat in mod brusc sau inegal,poate provoca reducerea numarului de limfocite si poate afecta sistemul imunitar intr-o foarte mare masura.

Tae Bo este ,de asemenea gandit sa conduca la o suflare mai buna a metodelor de auto-aparare,cu pumnii,care sunt efectuate in timpul unui program de antrenament.Se spera ca utilizatorii Tae Bo nu sunt pusi intr-un loc unde vor avea nevoie de auto-aparare,dar indiferent de acest aspect ,Tae Bo le va oferi abilitatile si increderea de a face echipa buna cu problemele potentiale.

Tae Bo poate ajuta,deasemenea.in curs de dezvoltare,cu un sentiment pozitiv al stimei de sine.Ca si orice forma de exercitiu , acesta poate promova "sanatatea mentala pozitiva,indicata pentru salvarea simptomelor de depresie si anxietate ",dupa cum se mentiona intr-un studiu privind efectele santatii mentale,de catre cercetatorul de la Universitatea de Stat din Arizona,Daniel Landers.


Tae Bo Basic

Eu lucrez dupa dvd-ul Andreei Raicurealizat cu antrenoarea ei persoanala,in prezent cate zilnic(2h)/de trei ori pe saptamana in functie de disponibilitatea din respectiva zi ...


Partea I – Exercitii de incalzirea a musculaturii

Partea a II-a – Tae Bo Basic,elemente,tehnici de excutie,combinatii

Partea a III-a – Exercitii la sol de tonifiere a abdomenului,coapselor,muschilor fesieri

Partea IV-a – Exercitii de relaxare,stretching

Ce ziceti ? Ne programam cate o portie de sanatate in fiecare dimineata ?



Niciun comentariu: