miercuri, septembrie 29

12 sfaturi pentru o dimineata perfecta !

1. Interactiunea cu natura.

Faceti sport,sport si iarasi sport.O tura de jogging sau de plimbare relaxata va da energie, concentrare si creativitate pentru intreaga zi.


2. Bautura energizanta,portie vie de sanatate.

Preparati-va zilnic un shake natural, plin de vitamine:fructe proaspat stoarse,cu putin lapte...si fulgi de cocos (preferatii mei).Delicios !


3. Mic dejun.

De ce sa-ti incepi ziua mereu in bucatarie ? Rupeti rutina si,cat e inca placut afara, luati micul dejun pe terasa, in gradina sau poate chiar pe balcon daca e mai mare.Sfat :Inainte de cafea beti un pahar de apa pentru a va hidrata asa cum trebuie.


4. Ceasca preferata.

Dintr-o cana plina de culoare sau amintiri, cafeaua,laptele sau ceaiul sunt parca mai bune.Am dreptate ?


5. Moale & flausat.

Aveti grija ca prima atingere dimineata sa nu fie o podea rece,ci un covor moale,care sa rasfete picioarele cu mangaierea sa.


6. Haine colorate.

Reinventati-va psihicul,aducand culoare in garderoba voastra.Sezonul rece nu e definit de culori terne si fade.


7. Mergeti pe drumuri noi.

Drumul spre serviciu cu masina e stresant prin definitie :aglomeratie,semafoare,ambuteiaje.Solutia : ori mergeti pe jos ori plecati mai devreme de acasa.Cu ocazia aceasta va puteti cumpara de exemplu

si un buchet de flori pentru birou.


8. Parfumul amintirii.

Adu-ti aminte de parfumul ce-ti trezeste cele mai frumoase amintiri.Indiferent care ar fi el.Vei simti starea de euforie ce te cuprinde imediat.


9. Scrieri pe oglinda.

Stiti ca trezitul in dimineata de luni pare cel mai dificil. In seara zilei de duminica, scrieti pe oglinda din baie un motto motivant - de preferinta cu ruj rosu ... !!!


10. Senzatii de vacanta.

Lipiti pe frigider o fotografie din ultima vacanta – va inveseliti instantaneu !


11. Muzica in baie.

Dusul de dimineata pare mai placut cand simturile iti sunt alimentate de mirosul gelului de dus preferat sau ... de muzica preferata.Un cd cu muzica sufletului tau,te invioreaza instantaneu !


12. Stima de sine.

Stiti ca orice zi are farmecul ei.Fiti increzatori si iubiti-va. Iubiti si iubiti-va !

Niciun comentariu: