marți, februarie 22

Ce produs LRP ai lua pe o insula pustie si de ce?

Raspunsul clar e apa termala La Roche-Posay bogata in seleniu. De ce? Pentru ca de la draga mea prietena Dana Sota, am descoperit LRP si ca frumusetea se invata. Soarele are imense beneficii dar si dauneaza, deci in insula pustie nu pot decat sa ma bucur de el si sa pulverizez stropi antioxidanti, protectori, imuno-modulatori, anti-inflamatori si anti-iritanti. Pompos suna, pana ajungeti sa folositi cel putin unul din produsele LRP si o sa deveniti proprii ambasadori ai propriei frumuseti... atent mentinute de-un ajutor asa devotat.

Am un ten sensibil, deci apa termala imi vine manusa in toridul insulei, rivalizand cu palmierii invidiosi pe locul 1, ce detasat e ocupat de ea si nu de ei. Ca sa impac si palmierii si apa, o voi feri de soare la umbra lor.

Iata ca mi-am amintit si de o legenda, care troneaza de mai bine de 20 000 de ani, care insusi calul lui Bertrand Du Guesclin, si-a vindecat eczema, doar fiindca a intrat in apa unui izvor de la La Roche-Posay. E o apa diferita si uite ca i-ati aflat si istoria.

Si uite ca am ajuns in plina iarna si zapada cat cuprinde, pe o minune de insula pustie, doar eu si cu apa catifelata care e mai ceva ca un bodyguard. Serios!


Si pentru c-am plecat in graba de-acasa am uitat de solutia de curatare si crema cu protectie solara. Dar cine-a zis ca cei de pe insule pustii nu pot castiga concursuri?

Ei bine, sigur LA ROCHE-POSAY ma va scuti de grija spalatului pe fata cu apa de mare pentru a inlatura nisipul fierbinte ce-mi mangaie genele si, o sa trateze cu soarele sa nu-si uite razele pe trupul meu ud si relaxat din dimineata asta...PS. Promit ca va aduc si voua cate-o felie de soare si ceva scoici. Numai sa-mi promiteti ca dupa ce-ati citit jurnalul meu din prima zi de proaspat naufragiata, nu ma veti mai invidia si veti iesi la o bataie cu bulgari.

Niciun comentariu: