joi, februarie 24

JIL SANDER si primavara minimalista

Sunt minimalista prin definitie deci, am inca si voi avea mult timp pe retina, colectia primavara vara 2011 de la Milano a lui Jil Sander. Nu am vazut o asa explozie coloristica, intr-un stil maximizat pana la extrem, dar aratand atat de bine, niciodata.

Tricoul alb din bumbac combinat cu fustele maxi din tafta, tricoul negru combinat cu albul pantalonilor maxi si ei, impreuna cu rochiile parca rupte din alta lume, au facut din colectia lui Jil Sander ceva de neimaginat. Deci iti trebuie atat de putin ca sa creezi asa extraordinar...

Verde smalard, alb perfect, violet, galben, roz, portocaliu-intens, rosu-roz, negru si ceva flori aruncate-n graba parca, peste rochii, fustele maxi, pantalonii, tricouri, au fulgerat intregul spectacol.

Culori soc, personalitate, minimalism. Nu oricine poarta tricoul cu fusta maxi verde smarald, sacourile stratificate in roz-rosu-portocaliu, rochii cu flori electrice sau dungi imbinate de transparenta materialelor. Croiul fustelor e impresionant. Iar combinatiile de culori sunt atat de vii, energice si primavaratice...

Iti trebuie curaj sa le porti, spun multi designeri. Eu spun ca trebuie sa fii inainte de toate tu insuti.Rochia portocalie cu pantofii alb lila si tricoul alb cu fusta maxi verde smarald cu pantofii negri mi se pare cele mai hot cu putinta!

Sigur primavara asta vor fi pe mine si eu sub ele...

O femeie realista si moderna ar trebui sa stie ca inainte sa porti asa ceva, trebuie sa stii sa le porti!

Dati un click aici pentru a vedea si prezentarea!
Niciun comentariu: