vineri, februarie 4

Zara primavara-vara 2011 MAN

Colectia Zara primavara-vara 2011 MAN reprezinta barbatul matur, inteligent, de-o simplitatea covarsitoare, de-un bun gust rafinat, cu un look rebel urban savuros.


Sacourile usor cambrate, paltonul camel cu nasturi mari, linia pantalonilor casual eleganta in perfecta subordonare cu aerul neglijent atent insusit, camasile cu revere perfecte cu nasturii simpli le pun in valoare nu doar puterea simplitatii ci si croiala fina. Jachetele sunt facute parca din creion pe hartie si aruncate pe barbatii frumosi din voi, lejere, flexibile, cu butoni metalici. Tricourile albe/negre, simple, cu pulovere desenate parca si ele dupa criteriul LESS IS MORE, raman favorite in randul masculilor reinventati la fiecare primavara. Anul acesta poarta obligatoriu si barbatii esarfe maxi, bandane lejere, aruncate peste o tinuta, iar culorile sunt tot oceanice, dar si in nuante de argila si verdele ierbii gata iesite la soare. Gentile mari, incapatore, de mana, din piele obligatoriu sau eventual fas, nu trebuie sa va lipseasca la iesirea din casa.







Ei bine, mie imi place barbatul primaverii propus de Zara, dar imi place pentru ca isi arata interesul pentru santatate, deci face si sport. Il iubesc pentru asta si nu are cum sa nu fure priviri, cand imbraca linia negru-galben aprins special creata pentru el. Ador vestele in general, dar recunosc ca pe barbati arata impecabil: daca mai sunt si din fas rosu sau bumbac gri, aruncate peste un hanorac calduros, cu o pereche de jeansi prespalati, merita nota maxima. Camasi lejere, sub pulovere, sau in carouri (atentie!, nu trebuie sa nu aveti cel putin o astfel de camasa in dressing) simple, helanci cu nasturi minimalisti si v-ati asigurat sfarsitul iernii. Albul, bleu-ul, jeansul in culoarea migdalei, sacoul din tercot nisipiu dau mana cu soarele si isi spun parca povesti cu ierni trecute. Blugii au croieli simple, aspect unic in lungime, nu ezitati sa-i suflecati cand ii purtati cu tenesi si sa-i bagati in ghetele sport cand ii purtati in astfel de combinatii. Jachetele sunt scurte, gri, negre, cu terminatii in culori puternice de rosu si albastru, sau clasica combinatie de alb-negru.

















Barbatul primavaratec zambeste obligatoriu, are spiritul mereu proaspat si detasat stie sa se simta bine in pielea lui. Un 2011 fresh, sexy (si hard) va doresc!

Niciun comentariu: