joi, februarie 3

Zara primavara-vara 2011 WOMEN & TRF



Proaspata iesita din tipare, puternica in linii si explodand a culoare, colectia Zara primavara-vara 2011 WOMEN & TRF ia locul primaverii.



Ne propune o linie clara, in culori puternice, inlaturand printurile si aplicatiile. Sacourile Magenta fuchsia, puterea orange-ului de data ceasta in pantaloni, jensii aniilor '70 evazati, fuste din piele nude, alb-negrul favorit, intruchipeaza modelul androgin, ce urla cat il tine puterea: LESS IS MORE! Denimul prespalat, de la jeansi la fuste, de la pantaloni scurti pana la topurile albe, e favorit. Esarfele de aceasta data sunt maxi maxi maxi, din bumbac, matase ori in, culorile fiind oceanice, de somon.Lejeritatea e strigatul primaverii iar camasile din matase naturala strigatul verii. Pantalonii raman cei conici prioritari, insa nu ezitati in a-i alege verzi avocado, roz sau de ce nu rosii. Fustele sunt pur si simplu delicioase: culorile vibrante si croiala jucausa le face de nelipsit din dressing-ul unei spring-summer addicted.









Eu sunt indragostita iremediabil de lejeritate, libertate si urban chic. Tinutele de mai jos mi se par rupte din frumosul anotimp si mangaiate de soare pur si simplu. Jacheta nude, cu maneci minimaliste, cizmele de cauciuc kaki ( pe care le ador pur si simplu), fusta din denim verde, sandalele multicolore, fusta din matase lunga pana-n pamant, ochelarii in culoarea apusului iernii ce tocmai a trecut, geanta din piele maron, pantofii cu tocuri de 3-5 cm (rosii, negrii sau albastru electric), jacheta de piele in culoarea alunii de padure, pantalonul alb masculin, sandalele negre din piele intoarsa cu talpa ortopedica, pantalonii conici din denim roz, jacheta roz pal, hanoracul casual portocaliu aprins, fusta scurta nude si sacourile, cele din urma dar cele dintai, au rupt din calendar filele lunilor de iarna si mi-au imprimavarat dressing-ul si sufletul.




















Spun DA femeii androgine, insa cu mentiunea ca oricat de barbati va simtiti uneori, voi femei de pretutindeni, pastrati-va feminintatea!

Niciun comentariu: