vineri, februarie 18

TEXAX by O.P.I, colectia primavara-vara 2011



Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie dar si unul gustativ… Mmm…




O.P.I mereu surprinde femeile puternice si nu stiu cum reuseste. Pe podiumurile de moda, nuantele sexy atribuite Texax-ului au fost deja purtate de modele si intens chicotite. Au si de ce, zic eu. Colectia e vibranta, plina de personalitate... cremoasa, sticloasa, pentru fiecare tip de personalitate feminina ce-si bea fresh-ul de kiwi cu menta si fulgi de cocos, langa cactusul din balcon, in toata splendoarea cerului senin. Texax-ul poate fi si in tarisoara noastra, nu? Culorile sunt parca niste jeleuri ce abia asteapta sa le fie descoperite aromele imbietoare...

Verde (jeleul ierbii proaspete), albastru-verde (jeleul turcoaz), gri-lvanda luminos (jeleul gri-argintiu), rozuri (jeleul daliei), movuri ( jeleul sexy cu fructe de padure), cer albastru instelat, rosu-violet galactic, ciocolatiu, bronz (jeleul cu miere), rosu aprins, rosu-roz, roz-portocaliu (jeleul coral), portocaliu vibrant (jeleul mandarina).



Fructe, texturi cremoase, rozalii, pete albastre de noapte pasionala in miros de lavanda, propune JOEY BROWN, supranumita “Regina unghiilor”, cu o experienta de peste treizeci de ani in domeniu, alaturi de echipa sa de specialisti şi stilisti OPI, creeaza si impune tendintele mondiale in domeniul manichiurii si pedichiurii pentru vedetele din lumea-ntreaga.

Lacurile OPI nu contin DBP, Toluen, sau Formaldehida si fiecare include pensula exclusiva ProWide™ de la OPI pentru o aplicare perfecta.

OPI – THE CULTURE OF COLOR este cel mai trendy brand de manichiura ce aduce frumusete, calitate si inovatie femeilor din lumea intreaga.





Culoarea stralucitoare de levantica e my fav. A ta?

Niciun comentariu: