marți, februarie 1

(Cu) SEXUL (robotizat) LA DETECTORUL DE (inventat) MINCIUNI


Cati pun curajul in fata dorintelor partenerului? Cati isi uita principiile in spatele raftului cu carti dupa care stau pitite filme porno, numai de dragul unei satisfactii (totale) a partenerului? Cati nu-si uita comfortul psihic, in detrimentul celui fizic, subjugat de dorintele nicidecum personale, ci ale partenerului? Suntem oare o natie atat de animalic incrustata in minti cu caractere slabe robotizate?

Avem posibilitatea sa ne testam terenul inaintea unor pasi decisivi in viata, cum spunea un om de seama, deci de ce sa nu o facem? Ne pansam ranile cu vizite (obligatoriu mai mult, decat de drag) la sex shop-urile de pe Victoriei, ca doar vibratoarele numai in secolul XIX tratau femeile de boli psihice, urmarim filmul preferat al ei/lui pret de maxim 30 minute dupa care subconstientul obligatoriu cere sex, ne prefacem ca pregatim cine stie ce fel de mancare care mai de care mai sofisticata in preparare, numai de dragul unui ritual de natura sexuala in stil (tot) animalic pe blatul din bucatarie, ne rupem de conventional doar de dragul de a ne (tot si tot) minti ca suntem ( ATAT DE) apti sexual, incat nici macar noi insine nu mai deosebim placerea de dorinta, dorinta de placere.

Stiu ca tot mai multi vor ridica spranceana si se vor gandi cum isi (mai) vor condimenta si serile ce vor urma... Le doresc (cat mai multa) imaginatie!

Sabloanele sexuale prezente in realitatea noastra superficial mazgalita, a uitat sensul sexualitatii brut in detrimentul celui net. Toti barbatii sunt acuzati de femei ca au in cap doar sex ( o data la 7 secunde), iar la randul lor barbatii arunca asupra femeilor aceleasi acuzatii. Ori asa, ori asa, stim ca in 30 de minute, ardem, fie barbati, fie femei tot 200 de calorii. Metodele contraceptive si a masurilor de (ultima) urgenta au crescut considerabil, nu mai avem nici prezervativ din panza precum Casanova, nici anticonceptionale din plaman de crocodil amestecat cu miere. Permisivitatea deci a luat rolul necesitatii, deci facem sex ca sa traim. Femeile au reusit sa-si descopere sexualitatea, nefiind acuzate de mimetism orgasmic, dar cu toate astea peste 90% de barbati se masturbeaza. Sunt statistici, nu spun eu. Cu toate astea ne place si in grup, ca doar e must have in randul superclasei si varietatea-i mare. Se mai vehiculeaza cum ca are si efectul miraculos de a si mentine un cuplu intact, deci inca un motiv palpabil (sau nu).

Voi cum mai iubiti? Dupa trendsetter-uri sau dupa bataile inimii? Dupa pofta sau dupa obligatii? Dupa usa voastra sau a vecinului? Dupa principii sau dupa chimia conjugala?

Oricum ati face-o, lasati sexul pentru roboti. Mai amintiti-va ca sunteti umani si ati invatat si ce-i aia DRAGOSTE.

Niciun comentariu: