joi, noiembrie 18

DANA SOTA CONCURS 2010



Anul trecut pe o vreme de nu-va-mai-zic-ce-frig-era draga mea Dana ma astepta pe mine si pe celelalte doua castigatoare a unei zile la shopping.



Despre Dana nu o sa scriu prea multe pentru ca stie personal admiratia ce i-o port, iar din respect pentru imensaaaa ei modestie nu ii spun decat ca sunt onorata ca imi e in gand, in privire si in sfaturi. Mi-as dori sa musteasca a vesnicie.

De data aceasta vreau sa va impartasesc voua, dragelor mele cititoare despre concursul ce il lanseaza luna aceasta. Iar pana pe data de 30 va puteti inscrie si voi.










Dana Sota:








Despre ce e vorba? Incep prin a va spune ca anul acesta partenerul meu este La Roche Posay (brand pe care stiti ca il recomand din suflet) si impreuna oferim premii si recomandari castigatoarelor.

Iata datele si regulamentul concursului.
1. Perioada desfasurarii: 1-30 noiembrie. In aceasta perioada puteti trimite raspunsul la intrebarea :
“De ce iti doresti sa beneficiezi de un consult dermato-cosmetic si de ce crezi ca meriti sa castigi produsele La Roche Posay potrivite tipului tau de piele?”, pe adresa de mail kantarya@yahoo.com
2. Aveti nevoie de sustinatori! Fetele care trimit raspuns la intrebarea de mai sus vor avea nevoie de voturi din partea prietenilor. Voturile vor fi trimise ca si comment aici, la postul “Concurs” si vor fi scrise astfel : ” Votez pentru ….. (numele prietenei care a intrat in concurs)”. Fetele care vor strange cele mai multe voturi vor fi desemnate castigatoare. Atentie: voturile trebuie sa vina de la persoane diferite, deci nu trimiteti mai mult de un vot de persoana.
3 Premiul va fi un consult dermato-cosmetic si produse La Roche Posay. Vom oferi 5 astfel premii, fetelor cu cele mai multe voturi. Daca nu sunteti din Bucuresti, puteti intra in concurs, cu mentiunea ca veti castiga doar produse, consultul facandu-se doar in capitala.
4. Castigatoarele vor fi anuntate in prima saptamana a lunii decembrie, urmand apoi premierea, intr-un loc si la o data ce vor fi stabilite ulterior. Ne vom da intalnire, ca si anul trecut, de comun acord!
Astept de astazi raspunsurile voastre si voturile prietenilor care va sustin
! Mult succes!



Accesati acum blogul ei si la randul meu nu pot sa va urez decat bafta si nu uitati:

FRUMUSETEA SE INVATA!


Niciun comentariu: