sâmbătă, martie 26

Concert Horia Brenciu, Sala Palatului 25 martie 2011





Concert Horia Brenciu 25 martie 2011

5000 de inimi cu varste intre 4 si 84 de ani, mai rar intalnesti, la un prim concert la numai doi ani dupa lansarea primului album.

Vorbesc despre botezul lui Brenciu in public larg si cald.

Horia Brenciuuuuuu si HB Orchestra!

Nu au lipsit prietenii lui dragi in sala, precum Serban Huidu, Andreea Esca, Razvan Simion (Neata cu Ravan&Dani), Oana Sarbu, Margineanu, Smiley.

Iar fara orchestra lui nascuta pentru muzica, nu ar exista sigur.

Cristian Cretu e "cel mai drag compozitor al lui" si al nostru, e chitaristul de varf alaturi de Iulian Corlateanu si mustesc a profesionalism si modestie.

Tobele au luat foc din vina lui Sergiu Berindei, insa Eduard Nicolae l-a stins cu pasiunea lui grava pentru pian.

Andreea Miclici e cea al carei suflet scrie versurile pieselor, face parte alaturi de alte doua voci feminine din backing vocal, e indumnezeita cu pofta de viata si o ador.

Marius Vaduva atinge cand vioara, cand pianul cu suflul lui tanar, energic si molipsitor.

Intra trompeta-n actiune si ne ridica de pe scaune impreuna cu preferatul meu, saxofonul, deci, degajatul si teleportatul Harvis Cuni Padron, simpaticul Horatiu Bosca si vesnic tanarul si elegantul Nicolae Tanase sunt colosali.

Ne-a dezmortit cu trombonul Cornel Oancea, baletul si invitatii speciali precum Adina, o voce de-a ramas imprimata mult timp in gand, la doar 12 ani ai ei.

N-am auzit atata muzica buna intr-o singura seara niciodata! Iar cele 3 ore vreau sa se repete cat mai curand. Cu inimi dublate de dragoste, dans, cantec si distractie!

Putin spus show, au dat foc Salii Palatului si tot ei au stins-o. Am ras, am plans si in final ne-am imbratisat. MEMORABIL!

Pana la urmatorul concert, FACETI CE VA SPUNE INIMA, da?

Foto: Bestmusic.ro

Niciun comentariu: