luni, octombrie 17

Sa-l ajutam pe CATA



Nu aveti nevoie de asta data de cuvintele mele si nu va lasa decat sa cititi, sa va descatusati inima si sa iubiti. Suntem oameni. Nu e prima data cand FACEBOOK-UL si nu numai au dovedit ca oameni sunt inainte de toate oameni.





Toţi cei care vor să îi acorde o şansă lui Cătălin pot face donaţii în următoarele conturi: RO03RNCB0079124149020002 ( euro) RO30RNCB0079124149020001 (lei) Deschise la BCR, Sucursala Titan pe numele Unga Răducu.


Ajutaţi un tânăr medic să salveze vieţi Bucureşteanul Cătălin Sandu are doar 25 de ani, a absolvit în acest an Medicina, cu media 9.60, fusese acceptat la o Clinică din Germania şi părea că viaţa lui merge pe un drum frumos. Până când a primit o lovitură greu de suportat: sarcom intraabdominal – tumoare desmoplazică. La Festivitatea de Absolvire a facultăţii Cătălin nu ştia verdictul nemilos aşa că a reuşit să-şi păstreze zâmbetul pe buze şi să se bucure alături de colegi şi profesori. Bătălia adevărată urma să se dea, mai târziu, în sufletul lui. Colegii îi sunt alături Ştie cât de grea este lupta care îl aşteaptă dar, cu ajutorul familiei, prietenilor şi al Societăţii Studenţilor Medicinişti, este convins că va ieşi învingător. Veştile bune pentru Cătălin vin tot din Germania. O clinică din Freiburgh are o mare experienţă în tratarea acestei patologii. Pentru a începe marea bătălie a vindecării Cătălin are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. Este un tânăr medic ce a muncit enorm pentru a deveni capabil să salveze vieţi aşa că trebuie să-l ajutăm să-şi împlinească menirea. De şansa la vindecare în clinica din Germania ( intervenţie chirurgicală şi tratament) îl despart doar banii pe care, din păcate, nu îi are.

Toţi cei care vor să îi acorde o şansă lui Cătălin pot face donaţii în următoarele conturi: RO03RNCB0079124149020002 ( euro) RO30RNCB0079124149020001 (lei) Deschise la BCR, Sucursala Titan pe numele Unga Răducu.


2 comentarii:

TiSport.blogspot.com spunea...

Va recomand sa citiți CARTEA “ The Secret - Secretul” (Autor: Rhonda Byrne) s-au vizionați documentarul - click pe link

Ioana Andreea Nițică spunea...

Dragos, cartea am citit-o, filmul l-am vazut. Multumesc de recomandare, aici era vorba de el, Cata, care are nevoie de noi si doar de noi.