duminică, octombrie 30

Sase, vine AUTOR! 5-6 noiembrie SALA DALLES



In mersul meu EXTINS am dat de BIJUTERIA CONTEMPORANA. Sunt pro-arta si tot ce inseamna frumos, asa ca pe indelete, in zi curata, proaspata si metalica de toamna, am pasit spre descoperirea conceptului AUTOR-targul de bijuterie contemporana.

Ei bine, o echipa de profesionisti dau viata si suflu bijuteriei contemporane. Cum? Nedandu-i sens comercial (neaparat), ci dandu-i sens artistic, prin puterea inspirata a unui om pe atat de profesionist pe atat de discret.

O expozitie de arta si AUTOR, transfigurata din banal in fabulos, sub semnatura lui Dan Piersinaru, nu numai ca te transforma din om in fiinta divina, ci iti transforma vizualul in terestru real, dar magic.

Cu bagheta lui infinita, in varf ninsa cu soare si stele, a adunat designeri precum Harem 6, Angela Ciobanu, Raluca Buzura,Mona Velciov, Ioana Matei, David Sandu,Andra Lupu, Carla Szabo, Mihaela Zvîncă, Kuki Constantinescu, Mihaela Tarhuna, Angi Apostol.

Si daca v-am facut cel putin curiosi de cum arata bijuteria contemporana reala, vreau sa va vad pe 5-6 noiembrie la SALA DALLES, la a 6-a editie a TARGULUI AUTOR ca s-o vedeti chiar pe Carla Szabo expunandu-si si dand viata colectiei prezente la Berlin Fashion Week.

Nu trebuie sa fie o noutate faptul ca designerii de bijuterie romani, au priza in afara, indraznesc sa spun-poate mai mult ca la noi, iar Parisul a strigat prezent in fata BIJUTERIEI CONTEMPORANE romanesti.

Pe cum e Dan Piersinaru-omul frumos si inspirat, pe atat de complexe sunt evenimentele sale. V-o spun fiindca din umbra discreta, am vazut cateva evenimente organizate de mainile si mintea lui si pot spune asumat si detasat ca e cel mai bun: de ex. Autor 5, Marché de Noël sau mansarda Carturestilor.

N-o spun fiindca urmeaza sa-mi primesc cota parte sau am oaresce avantaj, ci pur si simplu pentru ca militez odata cu el pentru arta, frumos si Romania.

As vrea sa ne cunoastem si recunoastem valorile ca tara, iar cu permisiunea lui Dan, va invit pe data de 5-6 noiembrie, la Sala Dalles pentru a intampina cel mai frumos Noiembrie de pana acum, un Noiembrie contemporan.

Nume noi dar si consacrate ale bijuteriei contemporane de designer, in cadrul singurului proiect unic in Romania.

Shhht…

Sase, vine AUTOR!






Mai multe pe: www.extins.com

Niciun comentariu: